.

Anca Cârcu, la proteste, vorbeşte despre jandarmi şi despre "cine sunt fraieri şi nu cunoaşte" (VIDEO)

17.01.2012 19:42:09 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 2010 | Comentarii: 3

Femeile nu s-au dat în lături de la proteste. Penelista Calo Viorica s-a aflat şi în această seară în primul rând, printre manifestanţi. Protestatarii au fost încântaţi şi de prezenţa feminină a Ancăi Cârcu.

Viorica Calo a apărut la protestul de astăzi cu o pancartă cu poza Elenei Udrea şi cu un mesaj trivial. Îmbrăcată pentru a putea suporta frigul de afară, Anca Cârcu, şefa unui ONG pentru apărarea Drepturilor Omului a apărut cu o pancartă mare, pe care scria “Nimeni nu e mai presus de lege!”  


Anca Cârcu a vorbit, în faţa camerelor de filmat, folosind un limbaj mai presus de limba română. “Jandarmii m-au oprit şi mi-au spus dacă am ceva la mine. În afară de ce vedeţi nu am nimic (…) Deci pentru cine sunt fraieri şi nu cunoaşte, Jandarmeria-i legitimează, iar cei care sunt cât de cât atenţi şi cunosc legea, nu!”


.
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Va arde tema Anca Carcu
trimis de un protestant la 18.01.2012 ora 12:45:55
Atata va arde tema Anca Carcu... Jandarmi nu au cum sa legitimeze cetatenii si nici controla. Si destepti astia sau gandit sa le legitimeze de Anca Carcu, Silvia. Minodora si Avocata Adina Gavrila. Jandarmii si-au cerut scuze. Jandarmi nici nu trebuie sa atinga cetatenii, cei din Bucuresti sunt dezastru. Sa ne mandrim cu jandarmi nostri, ca la noi la nimenea....

anca carcu
trimis de comentel la 18.01.2012 ora 09:51:10
Ai dreptate Ana,si eu cred ca reporterul nu poate ajunge la strugurii Ancai Carcu... Tine de proportie.

Hmm
trimis de Ana la 18.01.2012 ora 00:50:37
Deci asa se realizeaza "interviurile"... Se inregistreaza o persoana, se editeaza continutul si se scot cuvintele din context. "Un limbaj mai presus de limba română" imi suna si mie putin cam neacademic, daca tot suntem la capitolul exprimare coerenta. Dar tu nu erai nici in agitatia de acolo, nici degerat de frig, sa lupti pentru vreo cauza. Tu folosesti mediul virtual pentru a-ti exprima frustrarile personale fata de Anca Carcu. Vulpea care nu ajunge la struguri spune ca nu sunt copti, nu-i asa? happy!

.

11 firme sunt vizate de DNA în dosarul privind corupţia din domeniul farmaceutic

29.07.2015 18:28:43 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 115 |

Medicii care prescriau preferenţial anumite medicamente ar fi fost recompensaţi de producătorii de medicamente cu excursii şi vacanţe în Franţa, Canada şi SUA, numai în 2014 o firmă plătind unui operator de turism peste 4,1 mil.lei, care reprezenta "mită mascată" pentru doctori, au spus sursele citate pentru mediafax.
Citeşte mai departe ...

.

Heroină de 40 de milioane de euro capturată la Bistriţa şi Satu Mare

29.07.2015 18:12:37 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 86 |

Peste 333 de kilograme de heroină, ascunse în două tiruri, au fost capturate la Satu Mare şi Bistriţa.
Valoarea de piaţă a drogurilor este de aproximativ 40.000.000 de euro.

Citeşte mai departe ...

.

Preşedintele Radu Modovan nu va vota scumpirea gunoiului! Consilierii l-au mandatat să se abţină, iar Vitalia amenţă cu sistarea serviciilor

29.07.2015 17:05:24 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 67 |

Mâine, joi 30 iulie, se decide soarta gunoaielor din judeţ! Va avea loc şedinţa Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Gestionarea Integrată a Deşeurilor Municipale Bistriţa-Năsăud şi se va decide solicitarea operatorului SC Vitalia Servicii pentru Mediu SA de majorare a tarifelor practicate şi de modificare a cuantumului redevenţei, cuantumului penalităţilor şi îngheţarea penalităţilor de întârziere a plăţii redevenţei. Preşedintele Consiliului Judeţean nu va vota scumpirea gunoaielor, dar nici micşorarea redevenţei, consilierii judeţeni l-au mandatat să se abţină.
Citeşte mai departe ...

.

27 iulie -9 august o perioadă fierbinte! Se anunţă temperaturi de peste 30 de grade celsius

29.07.2015 13:50:00 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 72 |

Estimarea evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 27 iulie - 9 august 2015 nu vine cu veşti foarte bune pentru cei care s-au săturat deja de soare şi căldură prea mare, se anunţă vreme la fel de caldă, chiar caniculară. Citeşte mai departe ...

.

Încasări la buget cu peste 11% mai mari decât anul trecut

29.07.2015 13:21:42 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 54 |

Şeful Administraţiei Finanţelor Publice Bistriţa, Cristian Parasca, a prezentat în şedinţa a Colegiului prefectural raportul încasărilor la buget pentru trimestrul II al anului. Veştile sunt bune, s-a încasat mai mult faţă de anul trecut cu peste 11%. Citeşte mai departe ...

.

Moment solemn de Ziua imnului naţional

29.07.2015 11:53:26 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 93 |

Ziua Imnului Naţional a fost sărbătorită în Bistriţa, oraş al imnului naţional, printr- un moment solemn chiar la statuia poetului Andrei Mureşanu, amplasată în cetrul oraşului, în imediata vecinătate a Bisericii evanghelice.

Citeşte mai departe ...

.

Mesajul prefectului Ioan Ţintean cu ocazia Zilei Imnului Naţional

29.07.2015 09:08:26 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 99 | Comentarii: 1

"După Revoluţia din Decembrie 1989, Parlamentul României a consfinţit ca în fiecare an, la 29 iulie, poporul şi armata română să sărbătorească Ziua Imnului Naţional al României, „Desteapta-te Române” – simbol al unităţii Revoluţiei Române de la 1848, al identităţii istorice şi culturale, al demnităţii şi onoarei poporului român", spune Ioan Ţintean, prefectul judeţului.  Citeşte mai departe ...

.

Percheziţii DNA la Bistriţa. Medicii primeau vacanţe de lux pentru a le prescrie medicamente scumpe bolnavilor de cancer (UPDATE)

28.07.2015 11:48:47 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 1275 |

Procurorii DNA fac, marţi, percheziţii la companii farmaceutice, la distribuitori de medicamente, la spitale şi clinici de oncologie şi la domiciliile unor persoane fizice în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Sibiu, Mureş, Sălaj, Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Timiş într-un dosar în care se fac cercetări pentru fapte de corupţie, în legătură cu înţelegeri privind prescrierea unor medicamente cu "recompensarea" doctorilor. Infracţiunile de corupţie au fost comise în perioada 2012 - 2015. Mascaţii au descins şi la Bistriţa, la secţie de Oncologie de pe strada Alba Iulia.
Citeşte mai departe ...

.

Se fac angajări la Poliţia Locală Bistriţa. Ce condiţii trebuie îndeplinite

28.07.2015 11:13:59 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 441 |

Poliţia Locală Bistriţa face concurs de recrutare. Concursul constă în probă scrisă şi interviu.  Citeşte mai departe ...

.

Acţiuni ale Poliţiei şi ale RAR în trafic. Lemn confiscat şi amenzi pe Valea Bârgăului

28.07.2015 11:08:44 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 173 |

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa împreună cu reprezentanţi ai Ocolului Silvic Tihuţa Colibiţa au desfăşurat o acţiune, pe linie de silvicultură, pe raza comunelor Tiha Bârgăului şi Prundu Bârgăului.
Citeşte mai departe ...

.
.
.
.
Ultimele Ştiri
.
.