.

Anca Cârcu, la proteste, vorbeşte despre jandarmi şi despre "cine sunt fraieri şi nu cunoaşte" (VIDEO)

17.01.2012 19:42:09 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 2317 | Comentarii: 3

Femeile nu s-au dat în lături de la proteste. Penelista Calo Viorica s-a aflat şi în această seară în primul rând, printre manifestanţi. Protestatarii au fost încântaţi şi de prezenţa feminină a Ancăi Cârcu.

Viorica Calo a apărut la protestul de astăzi cu o pancartă cu poza Elenei Udrea şi cu un mesaj trivial. Îmbrăcată pentru a putea suporta frigul de afară, Anca Cârcu, şefa unui ONG pentru apărarea Drepturilor Omului a apărut cu o pancartă mare, pe care scria “Nimeni nu e mai presus de lege!”  


Anca Cârcu a vorbit, în faţa camerelor de filmat, folosind un limbaj mai presus de limba română. “Jandarmii m-au oprit şi mi-au spus dacă am ceva la mine. În afară de ce vedeţi nu am nimic (…) Deci pentru cine sunt fraieri şi nu cunoaşte, Jandarmeria-i legitimează, iar cei care sunt cât de cât atenţi şi cunosc legea, nu!”


.
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Va arde tema Anca Carcu
trimis de un protestant la 18.01.2012 ora 12:45:55
Atata va arde tema Anca Carcu... Jandarmi nu au cum sa legitimeze cetatenii si nici controla. Si destepti astia sau gandit sa le legitimeze de Anca Carcu, Silvia. Minodora si Avocata Adina Gavrila. Jandarmii si-au cerut scuze. Jandarmi nici nu trebuie sa atinga cetatenii, cei din Bucuresti sunt dezastru. Sa ne mandrim cu jandarmi nostri, ca la noi la nimenea....

anca carcu
trimis de comentel la 18.01.2012 ora 09:51:10
Ai dreptate Ana,si eu cred ca reporterul nu poate ajunge la strugurii Ancai Carcu... Tine de proportie.

Hmm
trimis de Ana la 18.01.2012 ora 00:50:37
Deci asa se realizeaza "interviurile"... Se inregistreaza o persoana, se editeaza continutul si se scot cuvintele din context. "Un limbaj mai presus de limba română" imi suna si mie putin cam neacademic, daca tot suntem la capitolul exprimare coerenta. Dar tu nu erai nici in agitatia de acolo, nici degerat de frig, sa lupti pentru vreo cauza. Tu folosesti mediul virtual pentru a-ti exprima frustrarile personale fata de Anca Carcu. Vulpea care nu ajunge la struguri spune ca nu sunt copti, nu-i asa? happy!

.

Slujbă arhierească la Spitalul de Oncologie din Bistriţa (FOTO)

30.07.2016 09:59:14 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 864 |

Biserica recent finalizată în curtea Spitalului de Oncologie din Bistriţa este inaugurată astăzi. Aici are loc o slujbă arhierească oficiată de Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuţ, împreună cu un sobor de preoţi. 

Citeşte mai departe ...

.

Bistriţenii, treziţi din somn de maşinile firmei de salubrizare

30.07.2016 08:23:04 | Autor: Veronica Petruţ Categoria: Actualitate
Vizualizări: 563 |

Într-o sesizare scrisă pe domnuleprimar.ro, un bistriţean îi aduce în vedere primarului Ovidiu Creţu faptul că maşinile de salubrizare scot un zgomot infernal la ore târzii, pe timpul nopţii. 

Citeşte mai departe ...

.

TVA de 9% pentru o serie de produse şi servicii din domeniul agricol

29.07.2016 14:54:54 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 347 |

Începand cu data de 1 august se aplică cota redusă de TVA de 9% pentru livrarea de îngrăşăminte, pesticide, seminţe si pentru prestările de servicii specifice sectorului agricol.

Citeşte mai departe ...

.

Nu a fost poluare pe râul Şieu. Vezi aici rezultatele analizelor de apă

29.07.2016 14:45:48 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 1203 |

Mai mulţi pescari au văzut zilele trecute sute de peşti morţi plutind pe râul Şieu. Instituţiile abilitate au desfăşurat muncă de teren, au preluat probe din apă şi au căutat sursa poluării. După două zile de muncă, s-a aflat cauza morţii peştilor.

Citeşte mai departe ...

.

Ioan Oltean, trimis în judecată de DNA

29.07.2016 14:13:44 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 642 |

Conform unui comunicat transmis astăzi de către Direcţia Naţională Anticorupţie, Ioan Oltean este trimis în judecată, fiind învinuit de complicitate la abuz în serviciu. În acelaşi dosar, care va fi judecat de înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, este trimisă în judecată şi fosta şefă ANRP, Crinuţa Dumitrean.  Citeşte mai departe ...

.

"Săptămâna cu teatru" s-a încheiat cu povestea "Greierele şi Furnica". Zeci de micuţi spectatori au fost prezenţi

29.07.2016 13:56:53 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 324 |

"Fabrica de idei estivale" din cadrul proiectului "Săptămâna cu teatru" desfăşurat de Biblioteca Judeţeană George Coşbuc a ajuns la final. În ultima zi de spectacol, zeci de copii au fost prezenţi să urmărească povestea "Greierele şi furnica".

Citeşte mai departe ...

.

Doi tineri din Maramureş au vrut să dea lovitura în Bistriţa. Vezi de ce fapte sunt bănuiţi tinerii

29.07.2016 13:31:25 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 688 |

La data de 28 iulie, în urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, poliţiştii bistriţeni au identificat un minor, în vârstă de 17 ani, şi un tânăr, de 19 ani, ambii din judeţul Maramureş, bănuiţi de săvârşirea mai multor furturi din autoturisme. Citeşte mai departe ...

.

ISU Bistriţa, locul I. Pompierii bistriţeni au câştigat un concurs care a durat trei zile

29.07.2016 12:55:46 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 342 |

În perioada 27 — 29.07.2016, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud s-a desfăşurat faza a III a zonală a „Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă” — ediţia 2016. În urma competiţiei, pompierii profesionişti de la ISU Bistriţa au ieşit învingători.

Citeşte mai departe ...

.

Persoana impozabilă înregistrată în scopuri de TVA poate solicita modificarea perioadei fiscale

29.07.2016 12:43:18 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 219 |

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice a Judeţului Bistriţa-Năsăud anunţă că persoana impozabilă înregistrată în scopuri de TVA poate solicita utilizarea altei perioade fiscale decât luna sau trimestrul, pot opta pentru semestrul calendaristic sau anul calendaristic dacă sunt îndeplinite câteva condiţii. Citeşte mai departe ...

.

Moniţa nu vrea la Senat: „Decât codaş la oraş, mai bine-n satul tău fruntaş“

29.07.2016 12:23:59 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 401 | Comentarii: 1

Listele pentru alegerile parlamentare a ALDE Bistriţa-Năsăud sunt deschise de Ioan Ţintean pentru Camera Deputaţilor şi Ioan Moniţa la Senat. Însă, se pare că socoteala celor de la ALDE BN nu va ieşi pentru că Moniţa nu îşi doreşte să candideze pentru funcţia de senator al României, mai degrabă s-ar vedea deputat.

Citeşte mai departe ...

.
.
.
.
Ultimele Ştiri
.
Ultimele comentarii
.