.

Anca Cârcu, la proteste, vorbeşte despre jandarmi şi despre "cine sunt fraieri şi nu cunoaşte" (VIDEO)

17.01.2012 19:42:09 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 1936 | Comentarii: 3

Femeile nu s-au dat în lături de la proteste. Penelista Calo Viorica s-a aflat şi în această seară în primul rând, printre manifestanţi. Protestatarii au fost încântaţi şi de prezenţa feminină a Ancăi Cârcu.

Viorica Calo a apărut la protestul de astăzi cu o pancartă cu poza Elenei Udrea şi cu un mesaj trivial. Îmbrăcată pentru a putea suporta frigul de afară, Anca Cârcu, şefa unui ONG pentru apărarea Drepturilor Omului a apărut cu o pancartă mare, pe care scria “Nimeni nu e mai presus de lege!”  


Anca Cârcu a vorbit, în faţa camerelor de filmat, folosind un limbaj mai presus de limba română. “Jandarmii m-au oprit şi mi-au spus dacă am ceva la mine. În afară de ce vedeţi nu am nimic (…) Deci pentru cine sunt fraieri şi nu cunoaşte, Jandarmeria-i legitimează, iar cei care sunt cât de cât atenţi şi cunosc legea, nu!”


.
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Va arde tema Anca Carcu
trimis de un protestant la 18.01.2012 ora 12:45:55
Atata va arde tema Anca Carcu... Jandarmi nu au cum sa legitimeze cetatenii si nici controla. Si destepti astia sau gandit sa le legitimeze de Anca Carcu, Silvia. Minodora si Avocata Adina Gavrila. Jandarmii si-au cerut scuze. Jandarmi nici nu trebuie sa atinga cetatenii, cei din Bucuresti sunt dezastru. Sa ne mandrim cu jandarmi nostri, ca la noi la nimenea....

anca carcu
trimis de comentel la 18.01.2012 ora 09:51:10
Ai dreptate Ana,si eu cred ca reporterul nu poate ajunge la strugurii Ancai Carcu... Tine de proportie.

Hmm
trimis de Ana la 18.01.2012 ora 00:50:37
Deci asa se realizeaza "interviurile"... Se inregistreaza o persoana, se editeaza continutul si se scot cuvintele din context. "Un limbaj mai presus de limba română" imi suna si mie putin cam neacademic, daca tot suntem la capitolul exprimare coerenta. Dar tu nu erai nici in agitatia de acolo, nici degerat de frig, sa lupti pentru vreo cauza. Tu folosesti mediul virtual pentru a-ti exprima frustrarile personale fata de Anca Carcu. Vulpea care nu ajunge la struguri spune ca nu sunt copti, nu-i asa? happy!

.

Director AS TV, Cristian Berari, implicat într-un accident de maşină (FOTO)

27.04.2015 21:24:17 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 4 |

Un accident de maşină a avut loc în această după-amiază în Bistriţa, în sensul giratoriu de la Poşta Veche. Citeşte mai departe ...

.

INFORMARE METEO. Ploi şi temperaturi scăzute. Cum va fi vremea de 1 mai

27.04.2015 15:15:39 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 133 |


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare privind înregistrarea de ploi pe arii extinse, cantităţile de apă ajungând izolat chiar şi la 40 de litri pe metru pătrat, vremea devenind rece pentru această perioadă din an, în zilele de marţi şi miercuri. Citeşte mai departe ...

.

Radarul pădurii, o glumă pentru el! Un bistriţean taie un copac în Pădurea Schullerwald (VIDEO)

27.04.2015 14:11:06 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 208 |

Nesimţire maximă pentru un bistriţean. Rămas probabil fără lemne pentru grătar, un bărbat din Bistriţa a tăiat un copac din pădurea Schullerwald. Citeşte mai departe ...

.

Desenul emoţionant făcut de o fată pentru Tibi Uşeriu

27.04.2015 13:04:05 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 111 |

Tibi  a scăzut în greutate 11 kilograme în 29 de ore, echivalentul a doua şedinţe  de dializă, dure pentru un tânăr cu insuficienţă renală cronică! S-a scris mult şi multe despre povestea cursei extenuante a lui Tiberiu Uşeriu dar foarte puţin sau deloc despre oamenii din echipa lui „Forrest Gump” de România care au făcut „zid” la propriu şi la figurat  în jurul visului acestui alergător fantastic, de a parcurge până la capăt cei 215 kilometri între Piatra Fântânele şi Cluj-Arena la Maratonul Internaţional „Arobs”.
Citeşte mai departe ...

.

Monitorizări pentru construirea unui domeniu schiabil la Sângeorz Băi. Unde s-ar putea schia în aprilie (FOTO)

27.04.2015 12:45:44 | Autor: Veronica Petruţ Categoria: Actualitate
Vizualizări: 194 |

Ski Park Sângeorz Băi este un proiect care are mulţi susţinători în oraşul care era, pe vremuri, renumit ca staţiune balneară. O echipă de specialişi, care au şi susţinerea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, fac, periodic, deplasări în teren pentru a monitoriza stratul de zăpadă în diferite perioade ale anului.

Citeşte mai departe ...

.

Primăria Bistriţa dă bani unui ONG ca să ne înveţe să ducem gunoiul

27.04.2015 10:42:29 | Autor: Augustin Danci Categoria: Actualitate
Vizualizări: 81 |

La şase luni de la implementarea noului sistem de colectare a deşeurilor, Primăria încearcă să-i informeze pe bistriţeni despre colectarea selectivă. Culmea ironiei şi a cheltuirii banilor publici face ca informarea despre acest proces să fie făcută de un ONG din Bistriţa şi NU în cadrul proiectului de milioane de euro, derulat la nivelul judeţului. Citeşte mai departe ...

.

Pentru asta s-au dat banii! Vezi toate proiectele finanţate de la Primăria Bistriţa

27.04.2015 10:17:36 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 133 |

Primăria Bistriţa a finanţat mai multe proiecte ale ONG-urilor din Bistriţa. Vă prezentăm toate proiectele, dar şi sumele alocate pentru fiecare.
Citeşte mai departe ...

.

Suporter prea „înfocat“ la o partidă de fotbal feminin

27.04.2015 10:16:01 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 117 |

Un bărbat din Prundu Bârgăului s-a ales cu o amendă şi interzicere accesului la competiii sportive, timp de 6 luni, după ce a tulburat liniştea publică, în cadrul unui meci de fotbal feminin.  


Citeşte mai departe ...

.

S-a găsit un câine pierdut în Bistriţa

25.04.2015 20:31:13 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 658 |

Un câine labrador a fost găsit în Bistriţa, pe pietonalul Liviu Rebreanu. Citeşte mai departe ...

.

AŞA CEVA N-AI MAI VĂZUT! Cum întoarce un şofer în Bistriţa (VIDEO)

24.04.2015 17:49:10 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 710 |

Incredibil dar adevărat! Un şofer din Bistriţa face o manevră care sfidează legea, dar şi orice regulă de bun simţ.
Citeşte mai departe ...

.
.
.
.
Ultimele Ştiri
.
.