.

Anca Cârcu, la proteste, vorbeşte despre jandarmi şi despre "cine sunt fraieri şi nu cunoaşte" (VIDEO)

17.01.2012 19:42:09 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 1912 | Comentarii: 3

Femeile nu s-au dat în lături de la proteste. Penelista Calo Viorica s-a aflat şi în această seară în primul rând, printre manifestanţi. Protestatarii au fost încântaţi şi de prezenţa feminină a Ancăi Cârcu.

Viorica Calo a apărut la protestul de astăzi cu o pancartă cu poza Elenei Udrea şi cu un mesaj trivial. Îmbrăcată pentru a putea suporta frigul de afară, Anca Cârcu, şefa unui ONG pentru apărarea Drepturilor Omului a apărut cu o pancartă mare, pe care scria “Nimeni nu e mai presus de lege!”  


Anca Cârcu a vorbit, în faţa camerelor de filmat, folosind un limbaj mai presus de limba română. “Jandarmii m-au oprit şi mi-au spus dacă am ceva la mine. În afară de ce vedeţi nu am nimic (…) Deci pentru cine sunt fraieri şi nu cunoaşte, Jandarmeria-i legitimează, iar cei care sunt cât de cât atenţi şi cunosc legea, nu!”


.
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Va arde tema Anca Carcu
trimis de un protestant la 18.01.2012 ora 12:45:55
Atata va arde tema Anca Carcu... Jandarmi nu au cum sa legitimeze cetatenii si nici controla. Si destepti astia sau gandit sa le legitimeze de Anca Carcu, Silvia. Minodora si Avocata Adina Gavrila. Jandarmii si-au cerut scuze. Jandarmi nici nu trebuie sa atinga cetatenii, cei din Bucuresti sunt dezastru. Sa ne mandrim cu jandarmi nostri, ca la noi la nimenea....

anca carcu
trimis de comentel la 18.01.2012 ora 09:51:10
Ai dreptate Ana,si eu cred ca reporterul nu poate ajunge la strugurii Ancai Carcu... Tine de proportie.

Hmm
trimis de Ana la 18.01.2012 ora 00:50:37
Deci asa se realizeaza "interviurile"... Se inregistreaza o persoana, se editeaza continutul si se scot cuvintele din context. "Un limbaj mai presus de limba română" imi suna si mie putin cam neacademic, daca tot suntem la capitolul exprimare coerenta. Dar tu nu erai nici in agitatia de acolo, nici degerat de frig, sa lupti pentru vreo cauza. Tu folosesti mediul virtual pentru a-ti exprima frustrarile personale fata de Anca Carcu. Vulpea care nu ajunge la struguri spune ca nu sunt copti, nu-i asa? happy!

.

A venit timpul să se revanşeze! Ce fac copiii care au primit cadouri din „Camionul de Crăciun“

28.03.2015 09:35:30 | Autor: Veronica Petruţ Categoria: Actualitate
Vizualizări: 116 |

Asociaţia Tăşuleasa Social a declarat ziua de sâmbătă, 28 martie 2015, „Ziua Arborelui”! Cu ocazia acestei sărbători, copiii din judeţul Bistriţa-Năsăud, Mureş şi Suceava, din peste de 40 de comune, care au beneficiat de cadouri de Crăciun la acţiunea „Camionul de Crăciun”, vor planta câte-un arbore ca şi simbol de „ a da mai departe”.


Citeşte mai departe ...

.

FOARTE TARE! Ce a ştiut să deseneze un copil pe asfalt în zona Decebal!

27.03.2015 14:56:21 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 519 | Comentarii: 1

Ştirile TV, cu arestări şi întemniţări, încep să-i inspire până şi pe puştii care se joacă în faţa blocurilor şi desenează pe asfalt. 

Citeşte mai departe ...

.

Culmea „creativităţii“ în business-ul românesc: „Ne gândim la industrii care nu au nevoie de autostradă“

27.03.2015 11:05:32 | Autor: Veronica Petruţ Categoria: Actualitate
Vizualizări: 214 |

Iulius Dumitru, administratorul Parcului Industrial Bistriţa Sud, din Sărata, a vorbit aseară, în cadrul evenimentului Bistriţa Business, despre acest proiect. Gândit cu scopul de a crea noi locuri de muncă, Parcul Industrial ar putea găzdui companii locale care doresc relocarea sau extinderea, însă atragerea de investitori străini este încă un simplu deziderat.


Citeşte mai departe ...

.

Eficienţă maximă! Jurnalistul Ciprian Moldovan mai umflă 15.000 de la Primăria Bistriţa!

27.03.2015 10:31:00 | Autor: Augustin Danci Categoria: Actualitate
Vizualizări: 284 |

Să fii un jurnalist obedient puterii îţi poate aduce unele avantaje. Să fii o televiziune obedientă unei formaţiuni politice care urmează să ajungă la putere îţi poate aduce beneficii pe termen lung, pe câţiva ani. Cel mai concludent exemplu este al televiziunii Direct TV din Bistriţa. Televiziunea a fost o tribună pentru USL, în perioada în care uniunea se pregătea să ajungă la putere. Apoi, cei de la televiziunea locală au fost răsplătiţi cum se cuvine. Sunt răsplătiţi şi acum, când USL nu mai există.

Citeşte mai departe ...

.

(VIDEO) Cătălin Predoiu, vizibil enervat la Bistriţa Business. „Eu cred că oamenii de afaceri nu trebuie să se prostitueze deloc“

27.03.2015 10:08:33 | Autor: Veronica Petruţ Categoria: Actualitate
Vizualizări: 417 |

Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedintele PNL, a fost prezent ieri la evenimentul Bistriţa Business, la Metropolis. Acesta a ascultat ore în şir discursurile şi dezbaterile participanţilor, devenind vizibil iritat aproape de finalul discuţiilor. Acesta a ţinut un discurs în care a subliniat că flagelarea politicului, ca singur vinovat al dezastrului economic din România este o abordare greşită. 

Citeşte mai departe ...

.

AVERTIZARE METEO de ploi şi temperaturi scăzute

27.03.2015 10:01:33 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 123 |

Meteorologii au avertizat că, de vineri până duminică după-amiază, vor fi temperaturi scăzute şi ploi în toată ţara, cantităţile de apă putând depăşi, în unele zone, 40 de litri pe metru pătrat.

Citeşte mai departe ...

.

FOTO. Simulare de accident cu 15 victime, la Năsăud

27.03.2015 09:40:18 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 134 |

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Bistriţa” al judeţului Bistriţa – Năsăud a desfăşurat un exerciţiu tactic complex cu forţe şi mijloace în teren. Exerciţiul a avut loc în Năsăud.

Citeşte mai departe ...

.

Bistriţa Business. Despre creativitate, antreprenoriat şi politică (FOTO)

26.03.2015 22:40:47 | Autor: Veronica Petruţ Categoria: Actualitate
Vizualizări: 347 |

A treia ediţie a evenimentului Bistriţa Business a avut loc în această după amiază la Hotel Metropolis din Bistriţa. La dezbaterile despre afaceri, politică şi antreprenoriat au luat parte oameni de afaceri, oameni politici, dar şi simpli spectatori. Discuţiile s-au axat în jurul creativităţii, care nu este o componentă suficient încurajată şi valorificată în mediul de afaceri românesc, dar şi a altor teme de afaceri. 

Citeşte mai departe ...

.

Detalii INCREDIBILE! Studiul pârtiei din Wonderland, făcut de oamenii din "caracatiţa" Elenei Udrea: "Niciun domeniu schiabil al firmei nu funcţionează!"

26.03.2015 11:17:16 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 335 | Comentarii: 3

Studiul de Fezabilitate al pârtiei de schi din Wonderland a fost realizat de SC Centrul Profesional de Proiectări şi Cadastru SA Petroşani, firmă controlată de familia lui Adrian Gărdean. Adrian Gărdean este unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din Valea Jiului, care a avut legături strânse cu Elena Udrea şi nu este străin de acuzele care i se aduc fostului ministru al Turismului.

Citeşte mai departe ...

.

DOVADA că bibliotecile stradale din Bistriţa sunt URÂTE! Cum arată în alte ţări (FOTO)

25.03.2015 17:58:32 | Autor: Augustin Danci Categoria: Actualitate
Vizualizări: 843 | Comentarii: 2

Primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu, s-a lăudat cu nişte dulapuri puse în stradă, pe care le-a numit biblioteci. E o denumire pretenţioasă, ţinând cont de modul în care arată acestea. Doar costurile exagerate (10.000 de lei bucata) ar putea justifica această denumire.

Citeşte mai departe ...

.
.
.
.
Ultimele Ştiri
.
.