.

Anca Cârcu, la proteste, vorbeşte despre jandarmi şi despre "cine sunt fraieri şi nu cunoaşte" (VIDEO)

17.01.2012 19:42:09 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 1831 | Comentarii: 3

Femeile nu s-au dat în lături de la proteste. Penelista Calo Viorica s-a aflat şi în această seară în primul rând, printre manifestanţi. Protestatarii au fost încântaţi şi de prezenţa feminină a Ancăi Cârcu.

Viorica Calo a apărut la protestul de astăzi cu o pancartă cu poza Elenei Udrea şi cu un mesaj trivial. Îmbrăcată pentru a putea suporta frigul de afară, Anca Cârcu, şefa unui ONG pentru apărarea Drepturilor Omului a apărut cu o pancartă mare, pe care scria “Nimeni nu e mai presus de lege!”  


Anca Cârcu a vorbit, în faţa camerelor de filmat, folosind un limbaj mai presus de limba română. “Jandarmii m-au oprit şi mi-au spus dacă am ceva la mine. În afară de ce vedeţi nu am nimic (…) Deci pentru cine sunt fraieri şi nu cunoaşte, Jandarmeria-i legitimează, iar cei care sunt cât de cât atenţi şi cunosc legea, nu!”


.
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Va arde tema Anca Carcu
trimis de un protestant la 18.01.2012 ora 12:45:55
Atata va arde tema Anca Carcu... Jandarmi nu au cum sa legitimeze cetatenii si nici controla. Si destepti astia sau gandit sa le legitimeze de Anca Carcu, Silvia. Minodora si Avocata Adina Gavrila. Jandarmii si-au cerut scuze. Jandarmi nici nu trebuie sa atinga cetatenii, cei din Bucuresti sunt dezastru. Sa ne mandrim cu jandarmi nostri, ca la noi la nimenea....

anca carcu
trimis de comentel la 18.01.2012 ora 09:51:10
Ai dreptate Ana,si eu cred ca reporterul nu poate ajunge la strugurii Ancai Carcu... Tine de proportie.

Hmm
trimis de Ana la 18.01.2012 ora 00:50:37
Deci asa se realizeaza "interviurile"... Se inregistreaza o persoana, se editeaza continutul si se scot cuvintele din context. "Un limbaj mai presus de limba română" imi suna si mie putin cam neacademic, daca tot suntem la capitolul exprimare coerenta. Dar tu nu erai nici in agitatia de acolo, nici degerat de frig, sa lupti pentru vreo cauza. Tu folosesti mediul virtual pentru a-ti exprima frustrarile personale fata de Anca Carcu. Vulpea care nu ajunge la struguri spune ca nu sunt copti, nu-i asa? happy!

.

Pe unde trebuie să calce bistriţenii ca să ducă gunoiul (FOTO)

22.12.2014 09:27:23 | Autor: Veronica Petruţ Categoria: Actualitate
Vizualizări: 47 |

Un bistriţean a transmis câteva fotografii pe adresa redacţiei, în care se văd pubelele de la Vitalia, amplasate „strategic“. Pentru a arunca gunoiul, bistriţenii din zonă trebuie să străbată o porţiune de noroi, de care, se pare, avem parte din plin iarna aceasta.   

Citeşte mai departe ...

.

NEBUNIE. Cum a putut parca un şofer în zona Kaufland!

21.12.2014 22:48:34 | Autor: Veronica Petruţ Categoria: Actualitate
Vizualizări: 464 | Comentarii: 1

„Magia“ sărbătorilor a început. Din păcate, nu e vorba de magia elfilor sau spiriduşilor lui Moş Crăciun, ci mai degrabă de o vrajă malefică, ce ne aduce aglomeraţie, agitaţie şi, anul ăsta, ploaie şi noroi. Parcările aiurea început să fie o obişnuinţă zilele acestea, când oamenii pur şi simplu nu mai găsesc un loc unde să-şi lase maşina. 

Citeşte mai departe ...

.

BISTRIŢENI CU DOCTORAT. Etimologia tropilor, pulverizarea magnetronică, cercetări ale speciei Canna Indica L., titluri de lucrări

20.12.2014 10:17:42 | Autor: Veronica Petruţ Categoria: Actualitate
Vizualizări: 363 |

Patru bistriţeni au fost premiaţi anul acesta, în cadrul galei Premiilor Municipiului Bistriţa, pentru lucrările de doctorat. Ei s-au specializat în inginerie, horticultură, filologie şi fizică. 

Citeşte mai departe ...

.

Peste 70 de bistriţeni au primit Premiile Municipiului Bistriţa. Cum arată trofeul de anul acesta (FOTO)

20.12.2014 09:02:47 | Autor: Veronica Petruţ Categoria: Actualitate
Vizualizări: 261 |

Peste 70 de bistriţeni, dintre care majoritatea elevi, au primit aseară câte un premiu din partea Primăriei Bistriţa, pentru rezultate deosebite obţinute la olimpiade şcolare, în competiţii sportive şi în alte domenii

Citeşte mai departe ...

.

Sărbători după gratii pentru cei trei poliţişti acuzaţi de corupţie

19.12.2014 14:44:26 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 480 |

Ioan Ovidiu Mureşan, Roberto Hasnăş şi leon Cloşcă rămân în arest şi pe perioada Sărbătorilor. Detenţia lor se rpelungeşte cu cel puţin încă 30 de zile.

Citeşte mai departe ...

.

Vezi nominalizările pentru Premiile Municipiului Bistriţa!

19.12.2014 11:00:37 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 309 | Comentarii: 2

Premiile Municipiului Bistriţa vor fi decernate astăzi, 19 decembrie, de la ora 17.00 în Teatrul de Vară.  

Citeşte mai departe ...

.

(FOTO) „Parada brăduţilor“ a adunat 7500 de lei! Laura îşi va cumpăra un scuter electric de mobilitate

19.12.2014 09:49:59 | Autor: Veronica Petruţ Categoria: Actualitate
Vizualizări: 334 |

„Parada brăduţilor... pentru viaţă“, eveniment iniţiat acum trei ani de Organizaţia de Femei PDL BN şi organizat anul acesta, pentru prima dată, de către organizaţiile reunite de femei ale celor două partide de dreapta din judeţ (noul PNL), a reuşit să adune aseară 7500 de lei din licitarea brăduţilor împodobiţi. Banii vor fi folosiţi la cumpărarea unui scuter electric pentru Laura Slăvescu, o tânără din Bistriţa care ne dă o lecţie despre cum să fii fericit, indiferent de situaţia în care te afli. 

Citeşte mai departe ...

.

Un bărbat a decedat în urma unui accident cu un atelaj hipo

18.12.2014 13:23:26 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 342 |

La data de 17 decembrie a.c., poliţiştii Biroului Rutier au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident de circulaţie soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

Citeşte mai departe ...

.

Creţu a refuzat să intre în „polemici“ pe tema pârtiei de schi. Bistriţa Civică vrea să sesizeze Curtea de Conturi

18.12.2014 08:42:16 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 241 |

Primarul Ovidiu Creţu a refuzat dezbaterea publică pe tema construirii unei pârtii de schi în Bistriţa, cu o cheltuială de 30 de milioane de lei. Deşi mai mulţi cetăţeni s-au aflat în sala de Consiliul Loca pentru a discuta despre această investiţie, nu li s-a dat cuvântul, singurul răspuns al primarului fiind că nu doreşte să intre în polemici pe această temă. 

Citeşte mai departe ...

.

SINUCIDERE. Un poliţist din Sângeorz-Băi şi-a pus capăt zilelor cu propria armă

17.12.2014 22:36:18 | Autor: Observator Categoria: Actualitate
Vizualizări: 676 |

Un poliţist din cadrul compartimentuluide invetigaţii criminale, Sângeorz-Băi, şi-a pus capăt zilelor în această după-amiază. El s-a împuşcat în cap, cu arma din dotare. 

Citeşte mai departe ...

.
.
.
.
Ultimele Ştiri
.
Ultimele comentarii
.